REGN OCH MERA REGN

Vart man än gått eller kommit de senaste dagarna så har detta regnväder diskuterats. Det liksom öser ner. Flera dagar denna vecka har det regnat och vissa dagar liksom idag har det öst ner.

I dag hade jag klätt mig i både vinterytterbyxor och vinterkappa plus regnjacka. På jobbet var vi ute 1 1/2 h i regnet och blåsten. Med min tjocka klädsel hade jag varmt och skönt till att börja med men efter 1 h började även jag få kallt. 

Vet ni vad som är bäst med kombinationen regn och blåst? Jo att få komma in i ett varmt hus efter att man tillbringat en längre tid i det kalla och äckliga vädret, vilket sökt sig in i varje liten håla i kläderna.

Visst är det bra med regn, men nu tycker även jag att det räcker. Och kombinationen regn + blåst är verkligen inget man vill ha.

TACK JESUS FÖR REGNET SOM VÄCKER VÅR JORD. MEN JAG BER OM EN VÅR OCH SOMMAR MED SOL, VÄRME OCH NORMAL NEDERBÖRD (så alla jordbrukare kan så, odla och skörda normalt, samt få en fin och riklig skörd).

OM NI VANDRAR EFTER MINA STADGAR OCH HÅLLER MINA BUD OCH FÖLJER DEM, SÅ SKA JAG GE ER REGN I RÄTT TID SÅ ATT JORDEN GER SIN GRÖDA OCH TRÄDEN PÅ MARKEN BÄR SIN FRUKT (3 Moseboken 26:3-4).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023