VECKANS SÖTA

Senaste lördag åt jag en kakbit, efter att ha unvikit raffinerat socker i ett år. Kakbiten smakade jätte söt, men var god. Dagen efter var sötsuget värre än vanligt. Och några dagar efter fick jag flera finnar/acne i ansiktet.

Jan's till vänster, min till höger.

En vecka senare, alltså idag unnande jag mig socker på nytt. I dag fick det bli en glass gjord på hasselnöt, vatten och socker . Och den var riktigt god, men söt.

Jag har jobbat natt och nätterna börjar jag ha bra koll på, vad jag ska eller inte ska göra för att orka hålla mig vaken.

Och när jag kom hem tog jag lydigt min insomningstablett och somnade gott, vaknade klockan 15:30. Och det kändes så skönt i kroppen efter flera timmars sömn istället för endast två timmars vila (vilket tidigare var vanligt för mig).

Det blev en promenad med Hugo när jag vaknade (glasspromenaden).

I går kväll när jag hade farit på jobb kom Mattias hem med bilen fullpackad. Efter tio veckors boende samt pratik (vid Vasa centralsjukhus inom psykiatrin) flyttade han nu hem.
På måndag börjar han sitt sommarjobb här i Jakobstad på Jouren. Och till hösten återvänder han till Helsingfors för sitt sista år i skolan. Oj vad tiden går fort.

Ikväll har vi haft det första fysiska Fokusmötet detta år. Och högst 50 personer fick samlas. Dottern samt en kompis har dragit barnsamlingen. Hon har inte kommit hem ännu, men blir intressant att få höra hur många som kom och hur det gick.

TACK JESUS FÖR KVÄLLENS FOKUS.

INGEN ÄR SOM DU, HERRE, DU ÄR STOR, OCH STORT OCH MÄKTIGT ÄR DITT NAMN (Jeremia:10:6)




 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023