48 ÅR IDAG OCH NÖJD OCH GLAD

Jag är 48 år nu och det känns riktigt bra.



En 48-åring som har fått dubbelhaka de senaste åren, några kilon tyngre blir jag för varje år och mitt hår blir bara burrigare och durrigare. Men jag kan nog säga att jag tycker om mig själv i den förpackning jag just nu är. De delar som jag gillar mindre kan jag också stå ut med, kanske det kallas mognad, 48-årig mognad.

På väg hem.

I morse rev Jan upp de sömniga ungdomarna innan jag begav mig iväg till jobbet. Det blev sång, kramar och presenter. Rosa trädgårdshandskar, gräsfrön och två rosor att plantera där ute och ett nytt munstycke till trädgårdsslangen, vilken lycka för mina "ljusgröna fingrar". Ja det känns fel att säga "gröna" för där är jag nog inte, inte ännu åtminstone.


Sen har jag tillbringat i princip hela min födelsedag på jobb, och det har gått riktigt bra det också eftersom jag har världens bästa jobb, ja det tycker jag fortfarande.
Jag har jobbat 11h.
Jan kom och mötte mig med Hugo som vanligt, och när vi traskade hem kunde jag inte gissa vad som väntade mig där hemma.


De hade ju firat mig imorse så nu väntade jag mig verkligen ingenting. Men döm om min förvåning när vi kom hem och Jan började kalla in alla ungdomarna😊.

Matilda hade bakat den vackra och goda tårtan och det blev kalas.





Sen har jag också försökt hinna skicka och tacka alla er som sänt mig gratulationer idag. TACK TACK KÄRA NI, JAG ÄR SÅ RIK SOM HAR ER ALLA I MITT LIV💗😊.



Under tårtan kom texten "ÄLSKAD, VÄRDEFULL OCH ALLMÄNT BRA" fram 💗.



Och hur än vi känner oss eller ser ut så är vi ALLTID ÄLSKADE, VÄRDEFULLA OCH ALLMÄNT BRA😉....ÅTMINSTONE I JESU ÖGON👍😊💗.

GODNATT


DETTA ÄR DAGEN SOM HERREN HAR GJORT, LÅT OSS JUBLA OCH GLÄDJAS I DAG (Psaltaren 118:24).

EN MÄNNISKA SER DET SOM ÄR FÖR ÖGONEN, MEN HERREN SER TILL HJÄRTAT (1 Samuelsboken 16:7b).



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023