VAD HAR HÄNT MED MIN BLOGG

De senaste dagarna när jag har öppnat min blogg har det varje dag varit något i inställningarna som ändrat, och så även idag. Nu när jag skriver så ser det inte klokt ut, så detta inlägg blir nog ett rejält test.
Jag vet inte om det är blogger som uppdaterar, men i såfall hur kan det då bli sämre? Ja, för jag tycker verkligen att det blivit rejält mycket sämre.


Ja bilden här ovan var av dagens makaroni - kycklingsallad. Jag måste bara testa att sätta in en bild, eller kanske två.
Jag avslutar med en bild av Matilda och Hugo, bilden tog jag nu ikväll när de kom och mötte mig efter jobbet.


Nu skall jag snart publicera detta inlägg och är verkligen nyfiken på hur det ser ut. När jag förhandsgranskar ser det helt ok ut, men nu när jag skriver ser det verkligen konstigt ut. 
Men som alltid så får vi ju lämna allt och alla till Jesus, så även mitt bloggbekymmer lämnar jag nu till Jesus (här skulle jag sätta in en smile, men de har också försvunnit, eller så har jag bara inte hittat dem ännu).

GODNATT PÅ ER

BEKYMRA ER INTE FÖR NÅGOT, UTAN LÅT GUD FÅ VETA ALLA ERA ÖNSKNINGAR GENOM BÖN OCH ÅKALLAN MED TACKSÄGELSE (Filipperbrevet 4:6).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023