DET HÄNDER DÄR UPPE

Dottern började renovera uppe i spisrummet (vilket hör till hennes sovrum med endast en öppning mellan de båda rummen) här i höst.  

Och det har fortsatt med inredningen. Soffan var ful, divanen likaså och bordet var inte bra det heller, enligt henne. Så hon beslöt att slänga ut allt. Eller rättare sagt Jan fick släpa ner soffan.


Och sen tyckte hon också att tro, hopp och kärlek hade fel färg, men de fick ändå hänga kvar.


Sen började jakten på en soffa med rätt mått som skulle passa in i det lilla rummet. Hon hittade en och köpte den själv. Och idag fick hon sin efterlängtade soffa.


Det stora paketet slets upp snabbt.


Och sen skulle allt bäras upp på vinden.


Sammarbetet flöt bra.


Och hon skruvade ihop allt själv.


Och som pricken på i:et fick hon en förtidig julklapp av oss. 


Och jag kan intyga att hon blev glad.


Och de kom genast på plats...efter lite knåpas.



En nöjd dotter ikväll som kommer att fortsätta inreda rummet, men just nu ser det ut så här (jag fick dock inte den bästa bilden med det rätta ljuset). 

Mörk bild

Jan och jag tänker oss alltid att tro, hopp och kärlek skall visas utåt åt de förbipasserande, det är ju därför vi hänger dem just i fönstret. Därav sätter vi dem alltid denna väg. Vilken väg de ska sättas i fönstret är omdisskuterat. Dottern valde också att sätta dem  denna väg.

Ljus bild

Men sen tyckte hon ännu att mattan inte var helt bra så den åkte ut, tillsvidare.


Så länge dagens ungdom hittar på utvecklande och bra projekt 👍skall man uppmuntra dem, för allt gott som drar bort dem från telefonen och nätet är hemåt.

Tack Jesus för dotterns materiella lycka ikväll. Ja vi får också tacka och ska tacka för materiell lycka.

Och visst är det roligt med materiell lycka, att få något nytt, fint och fungerande. Men vi får aldrig glömma vem som skall ha första platsen i våra liv, JESUS 💗.

Och nu kom dottern ner och sa: Men jag svängde nog på tro, hopp och kärlek så de är rätt väg innifrån sett. Ja det händer hela tiden något i detta rum, vi får se var det slutar. Men jag är så glad för hennes skull. Hon som sommarjobbat och nu kunnat inhandla sin soffa.

NU BESTÅR TRO, HOPP OCH KÄRLEK, DESSA TRE OCH STÖRST AV DEM ÄR KÄRLEKEN (1 Korintierbrevet 13:13).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023