FÅTT SVAR PÅ VARFÖR JAG VARIT SÅ HÄNGIG

Jag trodde att jag skulle få lägga min trötthet och stegring på vaknatten och sömnbristen men idag fick jag svaret.

På väg hem från jobbet tog jag denna bild.

Och visst är det skönt när man äntligen får svar på varför man mått som man mått.


I fredags var jag ju och lämnade in ett urinprov och snabbtestet visade negativt. Men provet skulle vidare på odling och jag skulle få ringa på måndag, vilket jag glömde.
I dag kom jag på det och tänkte att jag kan väl ändå ringa och kolla trots att det troligtvis är negativt även detta. 
Så jag blev nog förvånad när damen i luren sa att det visar nog på streptokock B bakterier, vilket betyder att jag har urinvägsinfektion.

Man har ju hört om gamla människor som blir liksom helt utan kraft och speciellt i benen när de får urinvägsinfektion och nu kan jag verkligen förstå det, för jag var också helt kraftlös i hela kroppen men speciellt i benen.

Men redan i onsdags när jag ringde till hälsovårdscentralen och de sa att jag har inga typiska coronasymptom så jag bör inte komma på test men att jag hur som helst skall vila och dricka mycket så var ju det precis vad jag gjorde..... jag drack och kissade och drack och kissade, vilket ju var precis rätt.

På lördag försvann stegringen och jag började känna mig bättre, och nu känner jag mig aningen tröttare än vanligt men det är alls inget problem.  
I dag har jag jobbat kl:14-21 och det har gått hur bra som helst, så i nuläget mår jag bra.

Sjukskötaren sa att hon skulle konsultera en läkare ifall jag behöver antibiotika och att hon återkommer isåfall. Hon frågade också vad jag själv tycker, för ibland försvinner infektionen utan medicin. Jag sa att jag föredrar att dricka och kissa rikligt 👍 istället för antibiotika. Och eftersom hon inte ringt upp igen så förmodar jag att jag fortsätter så här. Jag skulle förstås ta kontakt om det inte blir bra samt om jag får stegring eller blir dålig igen.

TACK JESUS ATT JAG FICK ETT SVAR PÅ MITT "ILLAMÅENDE", NU BER JAG ATT JAG BLIR HELT FRISK SÅ SNABBT SOM MÖJLIGT. Vi får komma ihåg att inget är för litet eller för stort för att lämna till Jesus. Han kan ta allt och Han vill ta allt, för Han vill att vi delar hela vårt liv med Honom.

Men nu går jag och funderar hur bra det var att ta influensavaccinet igår när jag tydligen hade en infektion i kroppen 😕? Men det får jag också lämna till Jesus.

För många år sedan när jag tog influensavaccinet fick jag massor av förkylningar och flunssor hela året efter det. De förklarade på hvc att jag troligtvis hade haft något i kroppen när jag tog vaccinet så immunförsvaret blev för ansträngt. Och det är ju något jag inte vill uppleva igen.

Det bästa med detta tråkiga (urinvägsinfektionen) är ju att jag troligtvis klarar vaknätter bättre än jag trodde 👍. Naturligtvis gör sömnbrist att man lättare får ett som annat. Men jag vill tro att nästa vaknatt kommer att gå bra och att jag hittar sömnen när jag kommer hem.

Innan jag for på jobb tände jag röda ljus i lyktorna.

Och till alla ni som burit mig i bön vill jag säga ett STORT TACK 💗. Bönen är ett kraftfullt vapen som vi alltid skall använda oss av. Inte får man alltid det man ber om men Herren har alltid en plan och en väg.
Och nu känner jag mig inte rädd längre inför min nästa vaknatt 👍.

VIDARE SÄGER JAG ER: OM TVÅ AV ER HÄR PÅ JORDEN KOMMER ÖVERENS OM ATT BE OM NÅGOT, VAD DET ÄN ÄR, SÅ SKA DE FÅ DET AV MIN FAR I HIMLEN. FÖR DÄR TVÅ ELLER TRE ÄR SAMLADE I MITT NAMN, DÄR ÄR JAG MITT IBLAND DEM (MATTEUSEVANGELIET 18:19-20).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023