CORONATEST

I dag strax innan kl.12 ringde de äntligen från sjukhuset. Väntan hade känts otroligt lång även om det tog under ett dygn att få resultatet på corona-snabbtestet. 

Det fick bli en bild på vår nya ugn in action.

Och det var negativt.... TACK KÄRE JESUS. 

MAGKATARREN
Och de (sjukskötarna och läkaren) tror också att min sjuka hals beror på allt för mycket magsyra p.g.a allt kaffedrickande och gott-ätande under jul och nyårshelgen. Så nu har jag fått utskrivet två mediciner, varav den ena är helt ny, vilken jag hoppas att skall göra susen. I september försökte vi med en ny medicin för min kroniska magkatarr, den fungerade typ en vecka, sen var det samma sak igen, så sen dess har det ju inte heller varit toppen direkt med min överproducerande magsyra. Skall tro, hoppas och be att dessa mediciner fungerar nu.


Men det blir nog att säga hej då (igen) till det goda kaffet, stekt mat samt allt starkt kryddat och surt.

Månne min nya favorit "havregurten" också är för sur för min mage?

Det blir att köra havregrynsgröt nu, morgon och kväll 😕.


VÄNTAN ÄR ALLTID VÄRST
Men oj vad spännande det ändå blev att vänta på svar. Först var jag helt 100 på att det kommer att vara negativt. Men efter att timmarna gick började jag ändå fundera mer och mer "tänk om" jag har corona, hur många har jag då lyckats smitta ner? En obehaglig tanke även om jag/vi inte träffat många människor. Men det tröstande i det hela var ju att jag ändå visste att jag alltid varit noggrann med vem jag träffat, använt munskydd, varit noga med handtvätt och hållit avstånd.
Men det var en bra tankeställare. "Tänk om" borde vi ju alla tänka... hela tiden och leva enligt det.

Tur att jag haft några lediga dagar nu. I morgon blir det jobb igen, då blir det en lång dag kl.13-22:15. Och lördag till söndag jobbar jag natt.

En bild på kvällens middag, ris, lax och en sallad.

FLÄKTEN PÅ PLATS
Just nu sätter Jan in fläktröret, som inte fanns att köpas i denna stad (inte det rätta måttet). Men en god vän som jobbar i grannstaden var vänlig och införskaffade det och kom hit med det just. Tusen tack för det A 👍😊. Imorgon kokar vi mat med ny fläkt 👍.

Svårt att få fläkten på bild, den syns ju knappt på riktigt 😉.

TACK JESUS ATT JAG INTE HADE CORONA OCH TACK FÖR FINA VÄNNER 💗.

HAN SKA VARA DIN FRAMTIDS SÄKRA GRUND, RIK PÅ FRÄLSNING, VISHET OCH KUNSKAP (Jesaja 33:6a).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023