DET FÅR VI VILA I

Efter nattskift sover/vilar jag mellan varven under dagens lopp, så även idag. Och just idag har jag gjort det med en dotter bredvid mig som läst högt och inlevelsefullt om ögats uppbyggnad 😀.

Dottern som mer och mer lämnar bort sina kryckor.

Att hon väljer att göra sina läxor intill sin moder (vilken lyssnar med halv maskin efter att ha jobbat hela natten) är ju ändå fantastiskt. 

När jag kom hem sov hela huset så jag fick två timmars ostörd vila, vilket var precis vad jag behövde. Att jag sen fått lyssna till biologiläxan har bara varit trevligt.

Klockan 16 vaknade jag till och då hade jag bara Hugo vid min sida. Jag hade somnat mitt i "ögats uppbyggnad" och tydligen inte svarat på mina frågor (vilka jag fick ofta så hon såg att jag hängde med) så dottern hade förflyttat sig till köket och fadern fick ta del av undervisningen.

Stundvis har vi varit alla här i sängen. Här var det Hugos mattid, ja han äter ju oftast i sängen.


Och nu mår han väldigt bra i sin mage. Han åt t.o.m själv. TACK JESUS FÖR DET.

Numera äter han mer och mer helt av sig själv, när han får må bra i mage och tarm.

Jan har skött om Hugos promenader idag och det är jag så tacksam för. Kvällsrundan vill jag dock ut på för lite frisk luft behöver jag innan natten.

En annan kväll.

När jag idag låg här och vilade (en stund när biologilektionen inte pågick) kom jag att tänka på både mitt/vårt liv och nära och käras liv. Hur många vi är som detta år fått gå igenom så mycket svårt och jobbigt på ett eller annat sätt. Och nu när jag bad om ett bibelord fick jag detta här nedan. 
Det påminner mig om att bara vi följer den väg som Herren har valt åt oss, inte går våra egna vägar, ja då kommer det att bli bra.
Det betyder inte att alla dagar kommer att vara solskensdagar, lätta och bekymmersfria men det betyder att Herren som valt vår väg vandrar med när vi möter på detta livets svårigheter. Herren vandrar med och ger oss var dag vad vi behöver, det får vi vila i.

VAR NOGA MED ATT GÖRA VAD HERREN ER GUD HAR BEFALLT ER. VIK INTE AV, VARKEN ÅT HÖGER ELLER VÄNSTER. DEN VÄG SOM HERREN ER GUD HAR BEFALLT ER ATT GÅ SKA NI FÖLJA ..... (5 Mosebok 5:32).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023