ANNORLUNDA

I bland ser söndagarna annorlunda ut. Det blir kanske ingen gemensam lunch i vardagsrummet med fin dukning (när vissa kom hem först klockan 2:30 inatt). Istället äter vi i turer och värmer gårdagens soppa, och det går riktigt bra det också.

Någon tar årets första skidtur och njuter i spåret i två timmar medan en annan stiger upp först efter kl.13 och de återstående sover middag en stund efter kl.15. Och det går riktigt bra det också.

En bild på hon som kom hem mitt i natten och sov halva dagen. 

När vi hade fört hem den lilla i kväll och mannen och jag körde hemåt i mörkret insåg vi att det här blev ju en fin date (ingen annan med i bilen och ingen hund heller). En date som tog oss via en butik där jag sprang in och köpte något smått och gott som vi avnjöt i bilen (en havrekakaodryck till mig och en chokladstång till honom). Sen tog vi lite sightseeing innan vi åkte hem.... så lite det behövs ibland för att äktenskapet ska må ännu bättre.

Ibland blir det annorlunda söndagar, men de kan vara hur bra som helst de också. Annorlunda är inte fel utan bara på ett annat sätt. 

TACK JESUS FÖR EN ANNORLUNDA MEN FIN SÖNDAG. OCH TACK FÖR ATT DU ÄVEN I DAG PÅMINT MIG HUR VIKTIGT DET ÄR ATT TRO, FÖR DEN SOM TROR FÅR SE OCH UPPLEVA SÅ MYCKET MER.

JESUS SADE TILL HENNE: HAR JAG INTE SAGT DIG ATT OM DU TROR SKA DU FÅ SE GUDS HÄRLIGHET (Johannesevangeliet 11:40).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023