UTELIV

Dagen började med personalmöte klockan 9-12. Vi har alla blivit så trötta på alla dessa Teams möten när vi var och en sitter hemma framför vår skärm och försöker kommunicera med varann. Så denna gång hade vi beslutat att nu kör vi personalmöte på utsidan... och så blev det.

Jag packade bilen med snöspade, ved (som Jan fixat till), pulka, fårskinnsfäll, filt, varmvattenkrus (ni vet ett sånt som man värmer upp sängen med) samt en matväska. Jag hade fem lager byxor och fem lager på övrekroppen för att klara av att vara ute i tre timmar och inte direkt röra på sig.

Vi fick ett annorlunda, men fint och mysigt personalmöte ute i vår fina vintervärld. 

Var och en hade egen dricka och mat med. Jag hade smörgås, grillkorv och varm kakao (trodde jag).

Vi satt i en grillkåta med en öppen vägg. De som satt där inne hade munskydd och satt med avstånd, andra ville hellre stå på utsidan, utan munskydd. Vi är är nio ordinarie personal men nu var två borta.

När jag skulle börja värma mig med min kakao hittade jag inte termosen, för den stod ännu hemma på köksbordet. Men jag fick ju ingen "pissahätä" (kissnödig) då heller när jag inte drack något 😉👍. Det skulle inte ha varit helt enkelt att kravla ut i skogen och få av sig alla lager kläder och uträtta sitt behov.

Men så skönt att få träffas och verkligen kunna prata, disskutera, skratta och planera öga mot öga istället för var och en bakom sin skärm.

Jag klarade vädret bra 👍😊. Överkroppen frös inte men benen, baken och fötterna blev nog kalla. Och liksom alltid så tar det en evighet innan jag blir varm efterråt (fast jag for och handlade, har städat i köket och suttit i bastun med kläderna på en stund). Jag är ännu lite småfrusen.

Men nu skall jag få åka på ett äventyr med goda vänner och jag tror att det kommer göra susen för min kroppsvärme 👍.

TACK JESUS FÖR MINA FINA ARBETSKOLLEGER 💗.

GENOM VISHET BYGGS HUSET, GENOM FÖRSTÅND STÅR DET FAST (Ordspråksboken 24:3).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023