FOKUS START I KVÄLL

I kväll startar vi med årets första Fokus 👍😊. Fokus som nu kommer (om allt går enligt planerna) att vara varannan lördagkväll, istället för varje söndagkväll som tidigare.

Vi kör digitalt och vi sänder live klockan 18:30 ikväll och hoppeligen även varannan lördag framöver tills vi igen kan börja träffas på riktigt. Vi vill sända live för att det skall bli så naturligt som möjligt, med b.l.a alla missar och roligheter 👍😊. Här kan du läsa mera.


Jag är kvällens mötesledare, Alaric undervisar, Kick leder lovsången och Olle och Helena leder förbönen. Ni som har läst Kyrkpressen har säkert läst det rörande inslaget om dem.

VARMT VÄLKOMNA MED PÅ ETT DIGITALT FOKUS IKVÄLL (programmet finns sen på youtube men tyvärr är det bara tillgänglig i ca ett dygn). Vi hoppas att ni där hemma kan stämma in och lovsjunga Jesus tillsammans med oss, dela livet och dela Guds ord, be för varann och med varann. Och som ni såg på bilden/infon så kan man skicka in förbönsämnen.

NU BER VI JESUS OM DIN LEDNING, DITT BESKYDD OCH ETT VÄLSIGNAT FOKUS MÖTE SOM FÅR VARA TILL GLÄDJE OCH UPPBYGGELSE FÖR OSS SJÄLVA OCH ALLA SOM DELTAR (hemma framför sina skärmar).



LÅT OSS INTE TRÖTTNA PÅ ATT GÖRA GOTT, FÖR NÄR TIDEN ÄR INNE FÅR VI SKÖRDA OM VI INTE GER UPP. SÅ LÅT OSS DÄRFÖR GÖRA GOTT MOT ALLA MEDAN VI HAR TILLFÄLLE, OCH SÄRSKILT MOT DEM SOM TILLHÖR TRONS FAMILJ (Galaterbrevet 6: 9-10).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023