ATT VERKLIGEN VÅGA

Skulle du våga ställa dig framför flera kameror och starka lampor (om du aldrig gjort det förut) som lyser rakt in i dina ögon så du knappt kan se (du är med i ett program som sänder live för hundratals människor) om du dessutom inte hade alla pusselbitar på klart, vad du skall göra, säga eller sjunga 😉?

Sen kanske kamerorna filmar från fel vinkel eller från för stor vinkel så alla ser din bak plötsligt i rutan. Ja det låter väl inte helt kul och lockande att vara med på något sånt. Men det var precis vad jag gjorde igår 😊.

Vill du veta mera kan du läsa vidare 😉

FOKUS DIGITALA START
Starten gick inte som planerat men den gick och själva budskapet var rakt och tydligt: Jesus är vårt fokus.
Jag skulle vara mötesledare men fick i sista stund också hoppa in i lovsångsteamet för de behövde förstärkning. Men vi hann aldrig öva (det tekniska tog all tid) och vi hann aldrig få några texter, ja vi visste inte ens vilka sånger eller i vilken ordningsföljd de skulle komma, men vi skulle ändå sjunga, ja du hör att det var liksom ingen höjdare. Sen när vi sjöng fick vi inte ha på högtalare för vår egen del så vi hörde bara musiken inte oss själva, det var bara att hoppas på att vi sjöng på samma ord för att inte tala om ton 😂.

I princip krånglade så pass mycket så vi hann inte ens gå igenom tågordningen innan vi behövde dra igång. Men de sista minuterna satte vi ändå på bön och det var det viktigaste för jag var tydligen alldeles cool/lugn (har jag fått höra) trots teknisk strul och annat strul. Herren ledde verkligen kvällen och välsignade den.

Han som ledde lovsången fick samtidigt också sköta om streamingen, ljus, ljud och bild. Så han gjorde verkligen ett kanonjobb 👍.

Jag ledde mötet, samt hoppade in i lovsången plus att jag också fick ta emot alla meddelanden som kom in och förmedla dem vidare till olika personer angående allt som inte fungerade (mikrofoner som inte var på, eller för svaga, lovsången och musiken som skrålade, röster som flåsade, tal och bild som inte gick i takt). Jag hade inte mycket tid på mig att vidarebefodra allt som kom in så ibland gick jag (tydligen 😉) mitt framför kameran och ibland försökte jag hinna runt alla lampor, kameror m.m och sen också hinna tillbaka 😉. 

Ja inte vet jag om man skall skratta eller gråta... men jag/vi valde att skratta 🤣 ja oj vad vi skrattade. Vi gjorde vårt bästa denna första digitala Fokus gång och det blev som det blev. Vi bjöd på oss själva och det är det som är det fina i Jesu värld... vi behöver inte vara perfekta eller göra allt perfekt. Huvudsaken är att vi vill tjäna Herren och vågar göra det. 

Nu skall vi utvärdera denna gång och i slutet av mötet bad jag ju också om feedback från tittarna och vi har fått in en hel del, faktiskt mest positivt, för folk har saknat Fokus och behöver det.

Och som sagt budskapet var det inget fel på. Alarics undervisning om Guds närvaro i våra liv var så mitt i prick i denna tid. Sångtexterna (som tyvärr inte hördes helt när det skrålade) var tilltalande och uppbyggande. Den viktiga förbönen var med och vi fick be med och för varandra. Vi blev alla inneslutna i Guds stora trygga famn.

ATT VERKLIGEN VÅGA ja det är väl egentligen att leva. Jag vågade och jag kommer att våga igen. För när jag inte går i min egen kraft utan i kraften som Jesus ger mig ja då vågar jag vad som helst och då klarar jag vad som helst. Med Dig Jesus vid min sida är jag stark. Din helige Ande ger mig kraft samt allt vad jag behöver för att kunna tjäna Dig.

TACK JESUS FÖR DIN HELIGE ANDE

PS. Och för dig som är nyfiken på hur det såg ut.... det jag skrev om i början (när jag stod med baken mitt i rutan) så här kommer det 😊. Fin klänning har jag åtminstone 👍.

ALLT FÖRMÅR JAG I HONOM SOM GER MIG KRAFT (Filipperbrevet 4:13).  

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023