GLAD PÅSK 2020

Nu har jag fått påskledigt och det känns riktigt bra att jag ska få vara ledig hela påskhelgen och få tillbringa den tillsammans med familjen.



FÖRMIDDAGEN
På morgonpromenaden hittade jag hjärtan, på träd.


Jag ser hjärtan lite varstans, det har jag alltid gjort och ofta letar jag efter dem, för de finns faktiskt överallt.
Vår Herre har satt in hjärtan i sin skapelse för att påminna oss om hur högt älskade vi är.



Och sen klippte jag hem några videkissor. Jag hade inte hittat trädgårdsavbitaren (vet inte vad det heter på riktigt) så jag tog Jan's tång vilket också gick bra.



Jag gjorde fajita till lunch, och det smakade så gott.



I KVÄLL
I kväll var också Matilda med och mötte mig. Det var en fin och lugn kväll att promenera hem, och staden lyste i så vackra färger.
Jag tror att jag har sagt det förut, att jag älskar dessa kvällspromenader. Det är alltid så spännande att se vem som kommer och möter mig efter kvällsskiftet. Och de är alltid så glada att se mig 😉, och jag dem😊.
En bekant sa: "Avstånd skapar kärlek", och jag tror bestämt att även korta avstånd ifrån varanda kan göra att kärleken blomstrar på ett nytt sätt.


När vi kom hem och in på gården såg jag till min glädje att Jan plockat fram utemöblerna 💗😊. Tog dock ingen bild av dem ännu.
Han hade också eldat i utebastun och t.o.m vattnet hade gått att sätta på.
Jag fixade lite i gymmet innan vi gick in, det är nästan klart nu, bilder kommer en annan dag.

Och de bästa nyheterna i kväll är att Mikael meddelade att han (äntligen) kommer hem 💗, så det blir en Vasa-resa i morgon för att hämta honom från båten.
Mamma hjärtat mår så bra nu, för nu får vi fira påsk hela familjen tillsammans, något jag verkligen inte hade trott denna påsk.


GLAD PÅSK PÅ DIG!
Jag önskar dig en påsk med dina nära och kära, på ett eller annat sätt. Jag önskar dig vila och avkoppling, tid för det som ger dig energi. Jag önskar dig många glada skratt och mycket gott i magen. Jag önskar dig många timmar ute i Guds fina natur. Men mest av allt önskar jag dig att du kan ta emot den gåva Gud gett till oss, sin egen son, Jesus. Att du kan ta till dig vad Han gjorde för dig och mig på korset. Att du denna påsk kan förstå ännu mera av påskens budskap.
För varje år, varje påsk börjar jag både förstå och känna, ja djupt in i min själ och ande mer och mer vad påsken egentligen handlar om.




OCH OM JAG NU GÅR BORT OCH BEREDER PLATS FÖR ER, SÅ SKA JAG KOMMA TILLBAKA OCH HÄMTA ER TILL MIG, FÖR ATT NI SKA VARA DÄR JAG ÄR. OCH VART JAG GÅR, DET VET NI. DEN VÄGEN KÄNNER NI (Johannesevangelietn14:3-4) 

JAG ÄR VÄGEN, SANNINGEN OCH LIVET. INGEN KOMMER TILL FADERN UTOM GENOM MIG (Johannesevangeliet 14:6)




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023