YES VI HAR HITTAT EN DÖRR

Tänk att man kan bli så glad över en dörr.
I dag hittade vi dörren vi sökt efter, den som skall sättas mellan köket och vårt sovrum.


Det blir dock en hel del jobb för att få den i perfekt skick. Men de som känner oss vet ju att vi aldrig strävat efter "perfekt" så jo den kommer att bli riktigt bra.


FÖRSTA GÅNGEN
Har du någon gång skalat potatis i sovrummet? 
I dessa undantagstider är ingenting omöjligt och allt är möjligt.


Jag tror att det var första gången som jag gjorde det idag.
Matilda kör ju sina distansstudier från vårt köksbord och just denna förmiddag när jag skulle tillreda lunch hade hon fysikprov, i form av ett google meet-möte. Alltså ljud och bild med både läraren och elever samtidigt, och vi kunde bjuda på ett enormt stort diskberg i bakgrunden 😊. Nåja jag vet inte hur mycket hon sist och slutligen hade på själva kameran.

Men jag behövde vara tyst så jag skalade potatisarna i sovrummet och det gick riktigt bra det också. Jag lyckades få in fisken i ugnen med minsta möjliga oljud, Matilda tittade bara misstänksamt på mig några gånger 😉. Jag fick vänta med att hacka salladen 😉 tills mötet/provet var slut, då maten var klar.


GODNATT
Nu skall jag krypa ner i min sköna, varma säng och sammanfatta dagen i en bön.
TACKA för allt jag har och fått. Säga FÖRLÅT för allt jag sagt, tänkt och gjort som blivit fel. LÄMNA allt som tynger mig. LYFTA UPP alla som borde få känna Jesu famn. BE om HELANDE för alla som är sjuka. Och SKRATTA tillsammans med Jesus över allt som blev så galet roligt idag. 

Godnatt på er.


Det tar sig.
FÖR LIKSOM JORDEN LÅTER SINA VÄXTER SPIRA FRAM OCH EN TRÄDGÅRD LÅTER SIN SÅDD VÄXA UPP, SÅ SKA HERREN GUD  LÅTA RÄTTFÄRDIGHET OCH LOVSÅNG VÄXA UPP INFÖR ALLA FOLK (Jesaja 61:11).








Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023