VÄNTAN ÄR TUNG

Medan jag väntar på att maten skall bli klar (kyckling på risbädd) påbörjar jag dagens blogginlägg. 

Jag kom just hem efter att ha varit på röntgen och ultraljud.

Jag hade hoppats att dagens ultraljud skulle visa vad som är fel i min axel/överarm. Det visade dock att där finns lite vätska men inget mer syntes. Röntgenläkaren sa att det kan tyda på en inflammation även om den inte syns.

Röntgensvaret samt läkarens utlåtande får jag ännu vänta på någon dag. Och väntan är ju alltid värst det vet vi alla som någongång gått och väntat på en läkartid, en undersökning eller provsvar.

Men det fina är att man aldrig är ensam i väntan, Jesus är med. Och medan man väntar får man prata med Honom.


DAGENS GODA GÄRNING
Efteråt åkte jag för att handla och då utförde jag dagens goda gärning.
Jag hittade en mask (alltså inte en ansiktsmask 😉), den hade hamnat mitt ute på en stor asfalterad parkering.

Jag räddar alla möjliga kryp, t.o.m spindlar (vilka jag inte gillar) som ex fallit ner i en vattentunna och kämpar för sitt liv.

 
Jag bar masken till en grön och skön gräsmatta och jag hoppas att jag kunde hjälpa den till ett bättre liv.


Brukar du rädda kryp 😀?


FORTSÄTTER
Nu fortsätter jag bloggandet efter att jag har ätit och varit ut med Hugo på en lång promenad i det fina och soliga vädret. Gårdagens storm är ett minne blott.


På tal om storm så åker Jan alldeles strax för att hämta en skylift, för att imorgon ta ner flera träd vid villan som står sneda, redan efter den tidigare höststormen. 
Dessa träd är vi glada att har klarat sig i upprätt läge efter denna storm. Vinden kom som tur från rätt håll. Men nu är det nog minsann dags att få ner dem innan nästa storm kommer när de i värsta fall faller rakt över grannens nybyggda fina altan.

Här en bild inne i skogen på flera träd som står/eller stod sneda efter den första stormen 


Skogsmaskinen jobbar för fullt med det som är stadens skog, de har minsann en hel del att göra.


I POSTLÅDAN
I dag hittade jag jultidningen JULGLÄDJE i postlådan (tror dock att den kom redan igår men posten blev hämtad först imorse), den som jag fått vara med och göra på det sättet att jag har fått tipsa om julpyssel.


Tyvärr kan jag ju inte visa mitt julpyssel här på bloggen, men du får gärna köpa tidningen 👍😊för där finns mycket intressant att läsa.
I vanliga fall är det medhjälpare som brukar knacka dörr och sälja dessa jultidningar innan jul. I år vet jag inte hur det blir, men troligtvis bör man kunna beställa direkt från förbundet.
Jag kikade in på deras hemsida men hittade ingen information, endast en bild av jultidningen vilken inte gick att klicka på. Det kan ju också bero på att det bara inte fungerade just nu. 
Men det lönar sig att kika in på deras hemsida om någon vecka, då lär det nog vara på klart var man kan köpa dessa tidningar.

I kväll åker jag på jobb till 20:45 på nattskifte, och då tror jag att tidningen får följa med. När jag nattetid är uppe och hjälper brukarna med ett som annat så somnar jag sällan om efteråt, då kan det vara bra att ha en tidning att bläddra i tills sömnen infaller igen.

TREVLIG TISDAGKVÄLL TILL DIG.



UTDRAGEN VÄNTAN TÄR PÅ HJÄRTAT, UPPFYLLD ÖNSKAN ÄR ETT LIVETS TRÄD (Ordspråksboken 13:12).

MEN OM VI HOPPAS PÅ DET VI INTE SER, SÅ VÄNTAR VI UTHÅLLIGT  (Romarbrevet 8:25).

HERREN ÄR GOD MOT DEM SOM VÄNTAR PÅ HONOM, MOT DEN SJÄL SOM SÖKER HONOM. DET ÄR GOTT ATT I STILLHET HOPPAS PÅ HJÄLP FRÅN HERREN (Klagovisorna 3:25-26).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023