HUR BRA SOM HELST

Alltså det gick så bra att jobba till kl.22:15 igår kväll. Jag behövde inte stressa för att hinna med rapporter och andra viktiga dokumentationer som hör kvällspersonalen till, något som tyvärr ofta vill leda till övertid eftersom allt det praktiska som bör vara klart innan nattpersonalen kommer tar sin beskärda tid . Nu hanns allt med och det blev ingen övertid. 


I dag jobbar jag ett liknande skift.


HUGOS MÅENDE
Sen var det också otroligt skönt att komma hem och få gå rakt i säng för Hugo var rastad, hade ätit och tagit sin medicin. 
Hugo hade sovit lungt och gott hela kvällen.

Men innan jag for på jobb igår gav jag honom den antiinflammatoriska medicinen och ganska strax där efter började han darra, igen. När vi skulle ta en kort kissrunda innan jag skulle bege mig till jobb ville han endast gå kring huset. Men ändå ville han busa lite på gården innan vi gick in (så svårt att fatta hans beteende och mående).

Han hade sen sovit gott och lungt på sin filt intill Jan, som jobbade hemifrån.

Så om darrningarna beror på medicinen eller av att han blev orolig när han såg att jag ställde mig (packade väskorna) för jobbet, det återstår att se.

Nu imorse när vi var ut och gå började han också darra lite men traskade ändå hem, det kunde dock bero på att det var slaskigt så han blev våt och kall på tassarna och under magen. Han har alltid varit frusen.

När vi kom hem duschade vi bort allt rapavatten och jag fönade honom, det gillade han liksom alltid. Efteråt darrade han också men genast han lade sig ner att sova och jag satte mig bredvid och lade en varm filt över honom så slutade darrningarna. 

Ja inte är det lätt att veta. Och den antiinflammatoriska medicinen kommer jag att ge liksom igår strax innan jag far på jobb, så sover han tydligen gott sen.

TREVLIG FREDAGKVÄLL OCH HELG TILL Er ALLA, kom ihåg att ta Jesus med i allt vad ni gör, då blir dagen och stunden så mycket bättre 👍.

Som bibelordet här nedan påminner oss om så har vi ett val, att välja att följa Korset/Jesus eller inte. Väljer vi Jesus får vi ett förvandlat liv ett rikare liv och ett evigt liv. 

Tänk vi har fått möjligheten att själva välja på vilken sida vi vill stå, vilken kraft vi vill använda oss av. Och ja visst förstår jag att de som inte vill söka Jesus upplever oss andra som dårar som följer denna Väg. Men jag kan bara säga när de väl får uppleva den kraften i sitt liv som Jesus ger då förstår de. Och ofta får man då höra: Oj om jag ändå fått lära känna Jesus tidigare i mitt liv, så mycket jag nu gått miste om.

Men Jesus kan fylla alla de luckor och hål som finns i våra liv, med Sin frid, förlåtelse, helande, upprättelse, glädje och kraft.

Så ta din chans och bjud in Jesus i ditt liv medan du ännu kan (är frisk och närvarande) för vi vet inte när (den) tiden rinner ut.

DET ÄR HUR BRA SOM HELST ATT LEVA SITT LIV MED OCH AV JESUS 👍😊💗. OCH SEN VILL MAN BARA HA MER OCH MER 👍.

ORDET OM KORSET ÄR EN DÅRSKAP FÖR DEM SOM GÅR FÖRLORADE, MEN FÖR OSS SOM BLIR FRÄLSTA ÄR DET EN GUDS KRAFT (1 Korintierbrevet1:18).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023