TILL POLIKLINIKEN

 I dag har jag besökt detta stora och fina hus.



Efter att läkaren på arbetshälsovården senaste vecka hade skrivit ut en remiss till en fysioterapeut för att jag skulle få ultraljudsbehandling för min arm kom jag på en helt fantastisk sak: Jag är ju troligtvis ännu patient hos fysiatriska polikliniken. Det är ju det bästa stället att få vård på istället för att börja blanda in ännu en fysioterapeut som inte känner till hela min historia.
Jag ringde och frågade och jo jag var välkommen dit även om jag inte besökt dem på snart ett år.

Så idag igen fick jag sätta mig ner i den rosa soffan och se ut över den vackra trappan i det gamla huset medan jag väntade på min tur.


Fysioterapeuten behandlade min axel och arm med ultraljud och jag fick nya direktiv när det gäller att träna. Eftersom jag eventuellt har en inflammation i axeln/överarmen så får jag inte alls träna, nu ska den vila. Vanliga promenader och rörelser samt att lite rulla på axlarna är dock ok.

Jag blev också tejpad, tejpningen ska göra att armen avlastas och att blodcirkulationen kommer igång. Det kändes bra när jag gick hem. 


Just nu värker det i armen aningen mera än imorse. Men eftersom just ultraljud varit det som tidigare hjälpt mig och fått min kropp att börja läka vid inflammationer så ska vi tro att detta lyckas även denna gång.

TACK JESUS att du är med och leder när vi går bedjande fram.

BE, OCH NI SKA FÅ (Matteusevangeliet 7:7 a).





Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023