FEBERKÄNSLAN FORTSÄTTER

Ny morgon med fortsatt feberkänsla i kroppen.


Ingen muskelvärk, inga förkylningssymptom, ingen diarre, ingen påverkan på smak eller luktsinn.
Varm i kroppen, känner mig som att jag har feber, tempen är förhöjd men inte över 37. Aningen huvudvärk, eller mera tung i huvudet.


LABORERAT MITT I NATTEN
I natt kl.4 behövde jag upp och kissa och tog då urinvägsinfektionstestet. Det visade om jag avläste det rätt att där nog kan finnas bakterier.

Jag gjorde också ägglossningstestet igen (finns många stickor) och jo två streck dök upp även om de båda var rätt svaga, i går var ju bara den ena svag. Ev har jag ägglossning (och det lär jag få svar på på måndag när jag skall (ifall jag är i skick) på årskontroll till gyneokologen).


Och för dig som kanske inte läste mitt blogginlägg i går vill jag säga: Jag försöker inte bli gravid 😉. Jag söker ett svar på varför jag har feberkänsla, lite höjd kroppstemperatur och är allmänt hängig. Liknande symptom brukar jag ha vid ägglossning, vilken jag inte haft sedan i april och då inga sådana 
här tydliga symptom.

RINGT RUNT
Jag har fått ringa runt till allt från telefonrådgivningen, arbetshälsovården (där jag skulle ha fått influensavaccin idag), fysiatriska polikliniken (skulle på behandling idag) och till chefen (som får hitta någon annan till nattskiftet).

Vid telefonrådgivningen sa hon att ett tecken på urinvägsinfektion är nog att man känner sig sjuk och är frusen, så jag skall komma och lämna in ett urinprov under dagen. Och att jag inte får fara på jobb inatt.

Hon sa också att man kan reagera med feberkänsla efter en vaknatt, det blir som stress för kroppen. Hon sa att det tar sin tid att vänja sig vid vaknätter men att vissa personer kan helt enkelt inte vaka eftersom deras kroppar reagerar just så här om och om igen. Och desto äldre man blir desto mera brukar det märkas. Samtidigt gör sömnbristen att immunförsvaret blir svagare och man tar lättare till sig förkylningar m.m.


KÄNNS JOBBIGT PÅ FLERA SÄTT
Nu hoppas jag mera på urinvägsinfektion än att jag ev är en person som inte klarar av vaknätter, för det betyder att jag kanske inte kan fortsätta med mitt älskade jobb....den tanken vill jag inte ens tänka. Samtidigt vet jag att Jesus har lett mig till detta underbara jobb och kan inte tro att jag inte skulle få jobba kvar.

Nu är klockan 10 när jag skriver detta och jag bör hålla mig från att kissa (inför urinprovet) i ca 2,5 h ännu...hur skall jag fixa det? 

Sen slog mig också tanken ifall det kan vara min arm som ställer till det, kan ju inte tro det och vill ju inte tro det heller.

Nu skall jag ta en sväng med Hugo kring kvarteret också får han vara nöjd med det, eftersom jag skulle undvika fysisk aktivitet så långt det går ifall det nu är kroppen som fått sig en chockupplevelse när den behövt vaka.

Hugo som var ut och kakkade i natt tycks inte alls har bråttom ut imorn.

KÄRE JESUS inte vill jag ha urinvägsinfektion heller men mycket hellre det än att min kropp sätter stopp för mitt älskade jobb. Men som sagt Du vet allt och Du kan fixa allt så nu lämnar jag denna dag och min hälsa i dina händer. Och hjälp mig att kunna hålla mig till kl.12:30 tills jag får släppa ut allt vid hvc 👍😉.

JESUS SÅG PÅ DEM OCH SADE: "FÖR MÄNNISKOR ÄR DET OMÖJLIGT, MEN INTE FÖR GUD. FÖR GUD ÄR ALLTING MÖJLIGT" (Matteusevangeliet 10:27).


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023