JAKTEN PÅ DEN PERFEKTA

I morse när jag hade varit till massören tog jag en sväng in till centrum i jakten på en vinterjacka. Den jakten har pågått en tid och nu äntligen hittade jag vad jag sökte.
Jag har önskat mig en varm, tjock och lite längre jacka, typ en kappa. Och det blev en dunkappa, en rosa 😊.


Matilda tyckte att det blir bättre om hon tar bild så hon fick ta en och jag smilade upp mig med värsta pepsodent smilet.


Det har aldrig hänt förut men jag köpte faktiskt två vinterjackor, den andra en lättvaderad kort modell, även den en dunjacka,  att ha när jag ex promenerar till och från jobbet. Och den jackan visste jag att även passar Matilda och mycket riktigt så gillade hon den, även om den också har lite rosa.
Så nu kan vintern komma för nu är jag/vi beredda.


Tack Jesus att jag äntligen hittade vinterjackor.

Och som ni ser så chillar vi tjejer här i sovrummet som vanligt på kvällarna. Matilda läser till prov, jag bloggar och prövar jackor och Hugo får lite gos mellan varven.

Jan är ute i uthuset och målar dörrar.


GE OCH FÅ
I dag denna dystra och gråa regnvädersdag ville jag också uppmuntra två personer så jag traskade in till Brödhörnet och köpte två Budapest bakelser.
På hemvägen levererade jag dem. Men det slutade med att jag själv fick en påse med nygräddade bröd hem till familjen 💗. Och de smakade alldeles förträffligt denna dystra, gråa regnvädersdag.


Och ett av bröden såg ut som ett hjärta 💗.


RINGT VETERINÄREN
Jag fick ringa till veterinären i dag... igen eftersom Hugo tycks ha problem med halsmandlarna... igen. Han hostar, har kväljningar, äter gräs och dricker mycket. Men han äter ändå rätt bra sin riktiga mat och han är busig, gosig och nöjd för det mesta. 
Veterinären sa att hon har en tid på torsdag kl.12. Då söver hon ner honom och ifall halsmandlarna är infekterade igen tar hon bort dem denna gång.
Det kan också vara magen som krånglar eller öronen (han hade ju svampinfektion i somras efter allt antibiotika för halsmandlarna).
Så nu blir det spännande att se hur det blir på torsdag. Jag vill ju att vår Hugo ska få må bra hela tiden men samtidigt är jag också rädd för operationen. Jesus i dina händer lämnar vi Hugo och torsdagen.


RÖNTGEN I MORGON
I morgon är det dags för mig att åka på röntgen och ultraljud av min axel och arm. Jesus i dina händer lämnar jag morgondagen och undersökningen, ber att den visar vad som är fel och att det går att fixa. 
Efter dagens massage blev armen aningen bättre när den blev uppmjukad. Smärtan och styvheten gör ju att jag spänner den och använder den fel så de andra musklerna blir överbelastad.


GODNATT
Två kvällar i rad har jag gått i säng redan strax innan 21 och det kommer jag troligtvis att göra även ikväll. I fall du undrar hur jag gått och lagt mig så tidigt så skall jag berätta det en annan dag. Men jag kan avslöja att jag förbereder mig inför någonting.


UT I REGNET
Nu blir det snart en sväng ut med Hugo i regnvädret. Han gillar inte att gå i regn men han behöver ju ut och kissa inför natten.
I dag har jag badat honom så han doftar så gott och är så mjuk och go. Och nu skall vi ut i regnet och förstöra det goa, för även om han har västen på så gör slasket att pälsen blir slaskig och inte lika go och mjuk längre. 


JESUS SVARADE: JAG ÄR LIVETS BRÖD. DEN SOM KOMMER TILL MIG SKALL ALDRIG HUNGRA, OCH DEN SOM TROR PÅ MIG SKALL ALDRIG NÅGONSIN TÖRSTA (Johannesevangeliet 6:35).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023